Kauppalehti 16.10.2019

Antiikkikauppias vaihtoi käytettyjen luksuslaukkujen myyjäksi – nopeimmillaan Louis Vuitton menee kaupaksi vartissa

Ei kivijalkamyymälää. Hanna Kulmalan Viva Vintage myy second hand -merkkilaukkuja vain verkkokaupassa. KUVA: VESA-MATTI VÄÄRÄ

Hanna Kulmala aloitti second hand -merkkilaukkujen yrittäjänä kauppaamalla ensin oman kassivarastonsa.

Koko Kauppalehden jutun pääset lukemaan täältä

Jousto uudistuu

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Arviontipalvelut

Suoritamme arvioinnit luotettavasti, ammattitaidolla ja nopeasti yksityisasiakkaiden sekä yritysten tarpeisiin.

Arviointimme ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä.

  • Vakuutusarvioinnit, sekä -todistukset
  • Arvioinnit perunkirjaa varten
  • Jäämistöjen arvioinnit
  • Arvioinnit ositustilanteissa

 

Vakuutusarviointi:

Vahingon sattuessa tarvitset esineistäsi kirjallisen arvion vakuutushakemuksen tueksi, vakuutusyhtiön käytännöstä riippuen arvioinnin hankkii joko vakuutuksenottaja tai vakuutuskäsittelijä.

Yhden tai muutaman tuotteen ollessa vahingon kohteena, yksinkertaisin tapa on lähettää sähköpostitse kuvat ja tiedot esineistä.

Useimmissa tapauksissa vakuutusyhtiö hyvittää arvioinnista syntyneet kulut korvauksen maksun yhteydessä.

Yksittäisten esineiden arviointi alkaen 45 euroa (sisältäen kirjallisen arviointilomakkeen), suurempien kokonaisuuksien arvioinnin hinta määräytyy työn laajuuden mukaan, pyydä tarjous!

vivakauppias@gmail.com

Yhteydenotto

Puh. 0400 644770

Luksusta taviksen arkeen

Viva Vintage -verkkokauppa myy käytettyjä luksustuotteita

 

– Luksustuotteet ovat laadukkaita, kilpailukykyisiä ja säilyttävät arvonsa vuosia. Haluan tuoda niitä tavallisten ihmisten ulottuville, kertoo elokuussa perustetun Viva Vintage -verkkokaupan kauppias Hanna Kulmala.

Viva Vintagessa on tarjolla kattaus laukkuja, asusteita, koruja ja sisustustuotteita. Kulmalan mukaan tuotteet eivät välttämättä ole kovin vanhoja, mutta ne ovat aina käytettyjä. Juuri tähän perustuu Viva Vintagen liiketoiminta-ajatus. Kierrätettyjen luksustuotteiden hinnat ovat kohtuullisia ja siksi monien saavutettavissa.

– Luksustuotteet ovat arkipäiväistyneet Suomessa viime vuosina. Ihmiset tahtovat ne jokapäiväiseen käyttöön, eivät pelkästään erikoistilanteisiin. Tuotteita osataan arvostaa ja niitä huolletaan hyvin. Luksustuotteita käytetään nykyään usein hienostuneesti eli siten, että hyvä laatu näkyy, mutta tuote ei huuda luksusmerkin nimeä ulospäin.

Kulmala toimi kaksikymmentä vuotta antiikkikauppiaana Turussa ennen luksustuotteiden verkkokaupan perustamista. Hän on itse ollut pitkään kiinnostunut luksustuotteista ja pystyy taustansa ansiosta arvioimaan luotettavasti ja ammattitaidolla tuotteen aitouden. Viva Vintage tarjoaakin oheispalveluna erilaisten antiikkiesineiden arviointipalvelua sekä vakuutusarviointia.

Viva Vintagessa on myynnistä tuotteita klassisilta luksusmerkeiltä, kuten Louis Vuittonilta, Guccilta ja Chanelilta. Saatavilla on myös Pohjois-Suomesta kansainväliseksi lifestyle-brändiksi nousseen Balmuirin tuotteita. Kotimaista tuotantoa edustavat myös esimerkiksi Alvar Aallon valaisimet. Kulmala kertoo käsilaukkujen organisoijien olleen erityisen kysyttyjä. Organisoijien avulla tavarat pysyvät laukussa hyvässä järjestyksessä.

– Suuri osa myytävistä tuotteista tulee yksityishenkilöiltä eli minulle voi myös tarjota erilaisia luksus- ja designtuotteita. Antiikkikauppiasvuosina kerryttämäni kontaktit ovat myös hyödyksi tuotteiden hankinnassa.

Viva Vintagella ei ole toistaiseksi kivijalkamyymälää, vaan yritys toimii ainoastaan verkossa. Tuotteisiin pääsee kuitenkin halutessaan tutustumaan Turkuun tai Kulmala voi tulla esittelemään tuotteita asiakkaan luokse. Kulmalan mukaan työnkuvassa tapahtuikin suuri muutos hänen siirryttyään antiikkikauppiaasta luksustuotteiden verkkokaupan omistajaksi. Suorat kontaktit asiakkaisiin vähenivät, kun selkeästi suurin osa ihmisistä ostaa tuotteet verkossa.

– On ollut hienoinen yllätys, miten vähän tuotteista kysellään tarkempia tietoja. Ihmiset tekevät nykyään ostopäätöksen pääasiassa verkossa nähdyn tuotteen perusteella. Erityisen ilahduttavaa on ollut huomata, että luksustuotteet kiinnostavat nykyään myös miehiä yhä enemmän.

Tiina Pitkänen

Löydät alkuperäisen jutun täältä