VERKKOKAUPAN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa 8.8.2018 alkaen

Vivavintage.fi on Viva Vintage Finlandin verkkokauppa (Y 2924576-5)

vivavintage.fi-verkkokaupasta tilaaminen

Kaikkiin vivavintage.fi verkkokaupasta tehtäviin tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia Viva Vintagen tilaus- ja toimitusehtoja.

Tilaus- ja toimitusehtoihin tutustumalla ja hyväksymällä ehdot pääset tekemään tilauksia verkkokaupasta.

Verkkokauppa on auki 24h

Hinnat

Tuotteemme ovat joko käytettyjä tai uusia - mutta jo aijemmin omistettuja. Tällöin käytössä on marginaaliverotus, eli hintoihin ei lisätä vähennettävää arvonlisäveroa.

Toimituskulut

Yli 80 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen postituksen tai vaihtoehtoisesti kotiintuonnin Turun alueella.

Voit myös noutaa ostoksesi Turusta sovitusti.

Alle 80 euron ostoksiin, kassalla lisätään toimituskulu 5,90 euroa.

Valitessasi Tilisiirron maksutavaksi, sinulle ei tule maksutavasta lisäkuluja.

Valitessasi maksutavaksi Jousto-laskun, lisätään laskuun 2,90 euron laskutuslisä.

Valitessasi maksutavaksi Resurs Bankin laskun tai osamaksun saat 30 - 60 pv kulutonta maksuaikaa. Resurs Bank lainahakemuksen tekemiseksi ota yhteys vivakauppias@gmail.com / p. 0400644770.

Tilauksen toimittaminen

Tilauksen toimittaminen edellyttää, että asiakas on hyväksynyt maksuvelvollisuuden tai maksanut tuotteen.

Pääasiallinen toimitusaika tilauksille on 1-3 arkipäivää tilauksesta.

Tilauksen muutokset ja peruuttaminen

Tilauksen jälkeen saat Viva Vintagelta sähköpostitse tilausvahvistuksen. Tilauksen vahvistamisen tai maksamisen jälkeen tilaukseen ei voi tehdä enää muutoksia eikä sitä voi peruuttaa.

Viva Vintagella on kuitenkin oikeus peruuttaa tilaus, jos tilaus tai jokin sen tuotteista on mahdoton toimittaa. Tällöin asiakkaalle hyvitetään peruutettavista tuotteista jo suoritetut maksut.

Minimitilaus

Tilauksillamme ei ole minimitilausrajaa.

Maksutavat

Käteinen kotiinkuljetuksissa/noudoissa (kulut 0 euroa)
Tilisiirto (kulut 0 euroa)


Jousto Lasku, Joustolla saan 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa (kulut laskutuslisä 2,90 euroa)


Jousto Osamaksu (kulut laskutuslisä 2,90 euroa/lasku, osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 €/kk ja 19,90%:n luottokorko.) 

Resurs Bank (Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun tultua ja sinulla on aina 30-60 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksa kaikki kerralla tai osissa sinulle parhainte sopivan suunnitelman mukaan.)


Lisää hyväksytyistä maksutavoista voit lukea täältä

                              

Palautukset

Kotiintoimitettavilla tai noudettavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, mutta voit vaihtaa halutessasi tuotteen toiseen tai Viva Vintage-lahjakorttiin.

Tutustuthan huolella kuviin ja tietoihin, ennen ostopäätöksen tekemistä. Kerromme mielellämme lisää, sekä lähetämme tarvittaessa lisäkuvia tuotteista. Pääset myös tutustumaan tuotteisiin sovittaessa. Lähes jokaista tuotetta löytyy vain yksi kappale, joten emme voi antaa tuotteita sovitettavaksi tai harkittavaksi, koska tällöin toinen mahdollinen kauppa saattaisi mennä ohi.

Postitettavissa tuotteissa Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) vuorokauden sisällä vastaanotettuasi tuotteen. Palautustapauksissa on otettava etukäteen yhteys Viva Vintageen.

Noutamattomia postilähetyksiä ei koske palautusoikeus.

Asiakas vastaa palautettavan tuotteen aiheuttamista postitus- ja käsittelykuluista.

Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa, kuin lähtiessään Viva Vintagesta, tuotteen tulee olla pakattuna huolella pakkaukseensa ja pakkauksen sisällettävä samat osat, kuin toimitettaessa. Viva Vintage ei vastaanota postiennakolla toimitettuja palautuksia.

Ehtojen vastaisesti palautettua tuotetta ei hyvitetä eikä tuotetta palauteta takaisin.

Asiakkaalla ei ole oikeutta ottaa tuotetta käyttöön tutustuessaan siihen ennen tuotteen palautusta ja tuote tulee pitää olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä. Jos palautettua tuotetta on vastoin asiakkaan huolenpitovelvollisuutta käytetty, Viva Vintagella on oikeus periä tuotteen arvonalennus aina täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

Sovellettava laki

Näihin tilaus- ja toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.